Blog

Het wordt weer tijd om een nieuwe reis te maken.

Eigenlijk is het altijd wel tijd om een reis te maken. Zelf ben ik het liefst altijd in het buitenland te vinden. Reizen vind ik heerlijk en vind het geweldig om andere culturen te ontdekken en daar in ondergedompeld te worden. Daar ga ik voor, ik wil nieuwe dingen ontdekken en kijken wat er bij mij past. Zelf maakt het mij niet echt uit hoe ik mijn reis maak. Want ik wil gewoon vooral genieten en alles over me heen laten komen. Ik wil ondergedompeld worden in de cultuur van het land en het zo goed mogelijk beleven.

Je reis boeken is natuurlijk de eerste stap.

Of ja eigenlijk de aller eerste stap is natuurlijk bedenken waar je naar toe wilt gaan en welk land je wilt gaan ontdekken. Daarna is het belangrijk om jouw reis te boeken. Je bedenkt natuurlijk ook hoe je je reis wilt gaan doen. Want wil je op een plek blijven of ga je liever rondtrekken wat natuurlijk ook een erg goede optie is. Want wanneer je dat goed weet dan weet je of je een hotel voor de gehele vakantie moet boeken of dat je meerdere hotels moet gaan boeken. Kijk ook altijd goed waar je gaat boeken. Want zelf boek ik nooit echt bij hetzelfde en kijk ik altijd goed rond. Soms boek ik bij Triptime, en soms via een reisbureau en soms via een reisorganisatie die voorziet in rondreizen. Het ligt er precies aan wat voor reis ik ga maken en welke intenties ik natuurlijk ga. Het chillen, of juist het rondtrekken. Daar zit nog al een verschil in.

Welke landen wil ik allemaal nog bezoeken.

Het zijn er nog zoveel die ik wil bezoeken. Ik wil het liefst de hele wereld gezien hebben. Al veel landen heb ik mogen bezoeken, alleen er zijn er altijd nog genoeg die ik nog niet bezocht heb, en die staan daarom ook hoog op mijn lijstje om nog een keer te gaan bezoeken. Zelf wil ik als eerste nog wel naar een land in Zuid-Amerika. Omdat het daar toch wel erg mooi is, en ik het daar wel wil zien natuurlijk. Lekker met mijn backpack rond gaan trekken. Maar om zo tussendoor een chill vakantie te doen, daar zeg ik natuurlijk ook geen nee tegen. Flink wat boeken inslaan en ik ben er klaar voor om te genieten van het zwembad en de zon.

Geef een reactie