Blog

Overnachten Rotterdam? Dat is weer eens wat anders!

Rotterdam staat nu niet direct bekend als een bruisende stad met veel activiteiten. Toch kun je in Rotterdam prima een paar dagen vertoeven. Er is genoeg te zien. Overnachten Rotterdam is ook geen probleem. Er zijn voldoende hotels in alle verschillende prijsklassen. Je kunt er naartoe voor een romantisch weekend met je lief, maar ook de kinderen kunnen zich in Rotterdam prima vermaken. Overnachten Rotterdam is sowieso al leuk, maar dat is Rotterdam zelf dus ook. Je kunt er van alles beleven. Ook als je niet perse voor Feyenoord of Sparta bent!

Een dagje Diergaarde Blijdorp

Dat is dus een dierentuin die je een keer gezien MOET hebben. Deze dierentuin is leuk voor jong en oud. Ben je een romantisch weekendje weg met je lief? Dan past deze dierentuin prima in het programma. Heb je je kinderen mee? Ook dan is deze dierentuin een echte aanrader. Door de mooie aanleg waan je je in verre streken. De dieren lijken los door de mensen te lopen en alles ziet er heel natuurlijk uit. Je hebt helemaal niet het gevoel dat de dieren opgesloten zitten. Maar geloof mij, je bent volkomen veilig.

Lekker shoppen in Rotterdam

Natuurlijk, je kunt in iedere stad wel gaan winkelen. Maar ga je winkelen in een, voor jou, nieuwe stad, dan ontdek je ineens weer andere winkels en ben je onderdeel van een andere sfeer. Rotterdam is als winkelstad echt de moeite waard. Hier een terrasje, daar een koffieshop, heerlijk mensen kijken en genieten. Of natuurlijk met tassen vol kleding, accessoires en schoenen weer naar huis. Het kan allemaal in Rotterdam. En hoe fijn is het dan als je niet direct naar huis hoeft maar kunt overnachten Rotterdam? Je neemt dan echt even de tijd om te genieten van je shopdag. Sluit af met een cocktail aan de hotelbar of een heerlijk diner in het restaurant.

Sla de Markthal niet over!

Ben je gek op koken met bijzondere ingrediënten? Dan moet je echt even naar de Markthal. Hier vind je kruiden, specerijen en andere ingrediënten uit alle windstreken. Ook kun je hier de heerlijkste gerechten proeven. De Markthal bestaat uit allerlei kraampjes, samengebracht onder één dak. Hierdoor kan de geur in eerste instantie wat overweldigend zijn, maar het is zó de moeite waard! Ga je op een doordeweekse dag naar de Markthal? Dan is er wat minder te beleven en te zien dan in het weekend. Een voordeel is dan wel dat het er dan iets rustiger is.

Geef een reactie