Blog

Perfecte cadeaus voor de werkende man

Cadeaus bedenken blijft altijd enorm lastig. Vooral voor mannen kan het soms moeilijk zijn, omdat die vaak te ongeduldig zijn om op hun verjaardag te wachten en hun cadeauwensen al zelf aanschaffen. Daarom moet je soms zelf maar iets leuks bedenken en niet blijven wachten op een verlanglijstje. In deze blog lees je meer over leuke cadeautips voor alle mannen die een kantoorbaan hebben.

Praktische cadeaus

Mannen zijn over het algemeen heel praktisch ingesteld. Ze kunnen soms nog blijer zijn met een paar nieuwe sokken dat ze hard nodig hebben dan een mooi horloge. Daarom is een praktisch cadeau altijd wel goed. Zo kun je bijvoorbeeld een kledingstuk voor ze kopen wat ze kunnen dragen naar hun werk. Denk bijvoorbeeld aan strijkvrije overhemden. Dit is niet alleen praktisch omdat ze dit elke dag zouden kunnen dragen, maar ook omdat ze ze niet hoeven te strijken. Een perfect cadeau voor de praktische mannen dus! Een ander voorbeeld van een praktisch cadeau is een aantal fijne ondershirts voor onder hun overhemd. Misschien is dit niet zo’n interessant cadeau om te geven, maar de praktische man zal hier enorm blij mee zijn. 

Leuke cadeaus

Naast de praktische cadeaus, kunnen mannen ook erg blij zijn met leuke cadeaus die ze misschien niet zo snel zullen verwachten. Hoewel ze heel blij kunnen zijn met sokken, vinden ze een horloge toch ook wel echt te gek om te krijgen. Dit is een voorbeeld van een leuk cadeau om te geven, ook terwijl ze het misschien niet hard nodig hebben. Bovendien is het erg leuk om je cadeau te personaliseren. Zo kun je een horloge bijvoorbeeld laten graveren met zijn initialen of met die van jou. Een ander leuk idee is bijvoorbeeld een portemonnee of aktetas met zijn initialen erin gestempeld. Dit is een cadeau dat hij wellicht niet aan ziet komen en ook niet perse nodig heeft, maar wel erg bijzonder vind om te krijgen omdat het zo zorgvuldig is uitgezocht. 

Grappige cadeaus 

Tot slot vinden mannen het ook altijd wel leuk om een grapje te krijgen. Ze nemen het leven niet zo serieus en zullen een grappig cadeau ook fantastisch vinden. Een tip voor het kopen van een grappig cadeau is om eens naar een winkel zoals de Flying Tiger te gaan. Hier heb je allerlei gekke dingen en wellicht zit er iets bij voor de jarige. Denk bijvoorbeeld aan een gekke bobblehead voor op zijn bureau of een mok met een grappig stukje tekst. Dit soort cadeaus zijn vaak niet zo duur, maar worden wel erg leuk gevonden.

Geef een reactie