Over mij

Op deze pagina geef ik een korte introductie over mijzelf en het blog Josopreis. Ik vertel wat over mijn hobby’s en over het ontstaan van Josopreis. Hiermee hoop ik dat jullie mij een beetje beter leren kennen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Jos en ik houd ontzettend veel van reizen en van schrijven. Ik heb al enorm veel reizen gemaakt naar allerlei verschillende landen. Daarnaast heb ik onwijs veel gave dingen mogen meemaken en leuke mensen mogen ontmoeten. Ik geniet ervan om met een rugtas op pad te zijn en om avonturen mee te maken. Mijn voorkeur ligt bij het maken van verre reizen en het ervaren van een andere cultuur. Ik kan enorm veel genieten van actieve vakanties. Ook vind ik het leuk om nieuwe dingen te leren en historische bezienswaardigheden te bezoeken. Daarnaast ben ik ook geïnteresseerd in allerlei soorten gadgets. Mijn interesses liggen vooral bij de smart gadgets en bij gadgets die handig zijn voor het reizen.

Ontstaan van Josopreis

Ik ben een echte avonturier en een reisliefhebber. Zoals gezegd heb ik al enorm veel reizen mogen maken naar allerlei verschillende landen en onwijs veel gave dingen mee mogen maken. Echter vond ik het zonde om daar niks mee te doen. Ik houd daarnaast ook veel van schrijven. Veel vrienden adviseerden mij daarom om een blog te beginnen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik ben altijd al een liefhebber geweest van blogs. Blogs zijn relatief kortere teksten waar je gemakkelijk doorheen kan lezen. Bovendien zijn ze over het algemeen erg persoonlijk en eerlijk geschreven. Ik ben het blog Josopreis begonnen, omdat ik vooral mijn ervaringen met jullie wilde delen. Met mijn blog hoop ik jullie te kunnen informeren, adviseren en te inspireren. Ik haal enorm veel energie uit alle positieve reacties die ik ontvang. Daarnaast sta ik ook open voor feedback en suggesties. Via de contactpagina kun je mij altijd een bericht sturen voor vragen en opmerkingen.

 

josopreis