Blog

Een leuke camping voor je vakantie vinden

Een van de leukste dingen aan vakantie is vaak ook de voorpret. Het is namelijk erg leuk om een goede camping uit te zoeken. Het verschilt vaak een beetje per persoon waar je op let als je een camping voor je volgende vakantie gaat uitzoeken. De een zou juist een rustige camping in de natuur willen, terwijl de ander misschien wel een camping zoekt die heel erg geschikt is voor kinderen en dus ook veel animatie en activiteiten biedt. Gelukkig is iedereen verschillend en bestaan er daarom ook verschillende campings zodat iedereen wel iets kan vinden wat naar zijn of haar wens is. Wanneer je op dit moment bij de tweede categorie hoort, de mensen die een camping zoekt die geschikt is voor kinderen heb ik goed nieuws voor je. In dit artikel gaan we namelijk een paar tips geven over leuke campings in Spanje die kindvriendelijk zijn. 

 

Een kindvriendelijke camping in Spanje

Wanneer je opzoek gaat naar een camping Spanje kindvriendelijk zal je misschien wel overspoeld worden met leuke campings. Het voordeel hiervan is dan ook dat je bijna niet fout kan kiezen. Er zijn zoveel kindvriendelijke campings in Spanje dat er vast wel iets bij zit wat helemaal naar jouw wens is. Om te beginnen is het vaak handig om te weten naar welk deel van Spanje je op vakantie wil. Wil je bijvoorbeeld naar de Costa Brava of juist de Pyreneeën. Dit is een keuze die je zelf zou moeten maken. Gelukkig zijn in beide gebieden veel kindervriendelijke campings. Een de Costa Brava zit bijvoorbeeld Camping Las Dunas. Dit is een grote en goed beoordeelde camping. Ze hebben een eigen zandstrand en ook een groot zwembad. Voor de ouders zijn er ook lekkere drankjes te halen bij de bar. Zo hebben ook de ouders het naar hun zin terwijl de kinderen aan het spelen zijn. 

 

Een actieve vakantie in Spanje of Luxemburg

Wanneer je naar de Pyreneeën wilt met je gezin is camping Isabena een leuke kleinschalige familiecamping. Het heeft een prachtige ligging midden in het groen. Hier kan je een leuke actieve vakantie beleven. Je kan namelijk samen mountainbiken, wandelen of canyoning. Dit is erg leuk als je kinderen wat ouder zijn en van activiteiten houden. Wanneer je van dit soort activiteiten houdt maar wat minder ver wil reizen kan je ook kijken naar campings Luxemburg. Of een ideale combi maken door je vakantie hier te starten zodat je niet in een keer een lang stuk hoeft te rijden. In Luxemburg zijn er veel leuke campings om te wandelen of mountainbiken in de Ardennen. Ook zijn er prachtige kastelen, rotspartijen en dorpjes te bekijken. Een erg leuk vakantieland wat niet zo ver weg ligt. Ook hier heb je veel verschillende campings waar je uit kan kiezen.  

Laat een antwoord achter