safaritent
Blog

In luxe kamperen

Heb je altijd al eens willen kamperen, maar ben je te bang om het buiten je eigen tuin te proberen? Of zie jij kamperen als vies, eng en niks voor jou? Dan vraag ik nu even om je aandacht. Er is namelijk een veilige, comfortabele oplossing voor jouw angst; de safaritent !

De tent.

Dit zijn niet de tenten die je gewend bent; de onhandige driehoekstentjes, het geklungel met haringen, lekkende zeilen en vieze beestjes en muggen. Deze hoogwaardige luxe safaritent van luxetenten.com zijn speciaal ontwikkeld om kampeerders, avonturiers en vakantiegangers een zo prettig mogelijk verblijf te geven, terwijl ze wél de voordelen van kamperen meemaken.

Nadelen van kamperen.

Oke, op school hebben we het allemaal al eens moeten doen: het schooluitje waarbij je één nachtje of later zelfs vijf nachtjes kampeert met je klas. Je moet snel een tent regelen (het liefst waterdicht), haringen niet vergeten, tentstokken opzetten, en je vieze modderpoten buiten het zeil houden, anders is alles in no time vies. Dan nog slaapzak opblazen en je slaapzak uitrollen.
Dit allemaal als je pech hebt, ook nog eens in de regen. ‘S nachts moet je de muggen trotseren als je niet goed de rits hebt dichtgedaan of ingesmeerd!
Met de safaritent zijn al deze dingen niet aan de orde. De ondervloer van de safaritent is van hout, wat een stevige en stabiele ondergrond geeft. De vloer wordt 20 centimeter boven de grond geplaatst, zodat het niet koud wordt of kan rotten. Het zeil is water en -winddicht, en er staan échte meubels in de tent! Zo kun je relaxen op een stoel, slapen in een echt bed en eten maken in een keukentje. Er is een échte gaskachel, en vaak ook elektriciteit. Het enige verschil tussen de safaritent en een huis, zijn de wanden.

Voordelen van kamperen.

Eenmaal gesettled in je luxe safaritent, kun je genieten van alle voordelen die kamperen je te bieden heeft. Zo wordt je wakker op een prachtige plek, in een fantastisch oord. Je rits de tent open en bent zó buiten. ‘S avonds en ’s nachts kun je genieten van de natuurconcerten die krekels en vogels je te bieden hebben, en kun je onder de sterrenhemel genieten, terwijl je van je hete kop thee slurpt. Met de safaritent kun je het rauwe van kamperen ervaren, onder een luxe dakje. Laat deze kans niet lopen! Je voelt je veiliger, beschermd, en bent op je gemak als je nu gaat kamperen met de safaritent.

Laat een antwoord achter