zaalverhuur
Blog

Kennen mijn lezers nog een goede zaalverhuur?

Voor een Kerst feest ben ik op zoek naar een goede zaalverhuur. De locatie maakt niet zo gek veel uit, omdat het voornamelijk voor zakelijke collega’s is bestemd. Utrecht zou dus een mooie plek zijn, vanwege de centrale ligging en goede infrastructuur. Maar ook Amsterdam of Haarlem zouden ideaal zijn voor de zaalverhuur. Het Kerst feest dat ik plan te geven staat deels in het thema van het nieuwe jaar. Een Merry Christmas and a Happy New Year party, dus!

In mijn blog artikel van vandaag kun je lezen waar ik precies naar op zoek ben, welke zalen ik al heb bezichtigd en hoe jij me als lezer kan helpen!

Een zaalverhuur die makkelijk te bereiken is

Aangezien er mensen vanuit het hele land worden uitgenodigd voor dit feest, is het belangrijk om een zaalverhuur locatie te vinden welke een centrale ligging heeft. In andere woorden: eenvoudig te bereiken. Ik ben wel eens bij lastige locaties geweest, waar de route via de GPS nog omslachtiger was dan een route vragen aan toevallige voorbijgangers.

Serieus, niet te doen.

Dat staat dus voorop! Verder Hecht ik uiteraard waarde aan ambiance en een eventuele mogelijkheid om ook naar buiten te gaan. Ik houd van zekerheden – en bij zonnig weer een luchtje scheppen is wel zo prettig. En wanneer het buiten plenst… Je snapt hem: ik houd van opties.

Daarnaast is het belangrijk dat er een on-site optie is voor catering. Het is zou prettig zijn als de zaalverhuur dit aanbiedt, omdat ik de dingen graag enigszins centraal wil houden.

Tot slot: de mogelijkheid tot activiteiten en entertainment! Daarbij reken ik ook techniek en andere benodigdheden mee.

Update september

Ik heb de perfecte zaalverhuur gevonden! Met de hulp van de lezers van mijn blog (bedankt!) werd ik gewezen op de tool van de site van Meetingreview. Binnen enkele minuten had ik dankzij de reviews van andere bezoekers de zaalverhuur gevonden die ik wilde. Hieronder lees je meer over de tool!

Via de “Event Manager” ben je in staat om heel eenvoudig je eigen wensen en eisen voor een zaalverhuur locatie in te vullen. Vervolgens is het eigenlijk nog maar een of twee drukken op de knop – en je zendt je formulier in. De mensen van Meetingreview.com gaan vervolgens op zoek naar drie geschikte zaalverhuur locaties. Deze krijg je gepresenteerd – waarna je bij eigen goedkeuring offertes op kan vragen. Vervolgens kun je direct de zaalverhuur boeken.

Echt ideaal, bedankt voor de tip!

Laat een antwoord achter