reistas op wielen
Blog

Een reistas op wielen is ideaal voor de vakantie

Wie regelmatig op vakantie gaat, kent de beslommeringen van het meenemen van bagage. Een reistas op wielen maakt je leven een stuk gemakkelijker! Wie wil er nu niet een stad ontdekken zonder het gedoe met zware koffers? Hieronder vind je alle voordelen van het reizen met een reistas op wielen op een rij!

Minder tillen

Het lijkt voor de hand liggend, maar een reistas op wielen neem je gemakkelijk mee wanneer je veel zware bagage hebt. Door de uittrekbare stang trek je de tas gemakkelijk met je mee waardoor je veel meer gewicht meekrijgt dan wanneer je zou tillen. Erg handig wanneer je langere tijd op reis gaat of wanneer je een grote hoeveelheid spullen moet overbrengen naar een andere locatie!

Weekend weg

Maar ook voor weekendjes weg is deze tas ideaal! Je stopt hem gemakkelijk in de achterbak van de auto of in het bagageruim van het vliegtuig. Omdat de buitenkant zacht is, past hij bijna overal. Je zou zelfs bagage van meerdere personen kunnen vervoeren, als je maar weet hoe je efficiënt moet inpakken.

Ruimte voor souvenirs

De reistas op wielen is vaak groter te maken waardoor je meer ruimte creëert voor leuke souvenirs of dat extra paar schoenen. Zo zie je er altijd flawless uit op vakantie, zonder op je koffer te hoeven zitten!

Handbagage

Vliegen met alleen handbagage scheelt enorm in de kosten. De reistas op wielen is te vinden in vele formaten, zo ook tassen die klein genoeg zijn om mee te nemen als handbagage in het vliegtuig. Kijk voor de aanschaf van een je tas wel altijd even naar de toegestane afmetingen bij je vliegtuigmaatschappij.

Veelzijdigheid

Kinderkopjes, modder of zand kunnen het behoorlijk lastig maken om je bagage heelhuids te vervoeren. Ook langere reizen naar meerdere gebieden kunnen het lastig maken een geschikte tas te vinden. Een reistas op wielen heeft vaak de optie om hem alsnog op de rug te dragen. Met de banden draag je hem als een rugtas wanneer de ondergrond hierom vraagt, om even verderop weer vrolijk verder te rollen. Hierdoor zijn de mogelijkheden van je reis eindeloos!

Makkelijk te reinigen

Waar je ook heengaat, je bagage zal uiteindelijk best een opfrisbeurt kunnen gebruiken. Een reistas op wielen is natuurlijk makkelijker te reinigen dan een koffer. Probeer eens een textielspray en de binnenkant van je tas ruikt weer heerlijk fris!

Zo zie je maar dat een reistas op wielen ideaal is voor op de vakantie! Voor welke ga jij?

Laat een antwoord achter