Calvin Klein boxers
Blog

Maak een grote indruk met Calvin Klein

Calvin Klein is een wereldberoemd kledingmerk dat bekend staat om zijn modellen, zijn gevestigde naam in New York en natuurlijk zijn lingerie.
Calvin Klein boxers en damesondergoed zijn niet meer weg te denken uit de fashion wereld, en dat komt doordat Calvin Klein met de tijd mee gaat.

Oprichter.

Calvin Klein is een ontwerper van Amerikaanse komaf, die in 1968 het merk Calvin Klein oprichtte met een vriend. Hij maakte al snel naam in de jaren tachtig door zijn ondergoedcampagne waarin hij schaars geklede modellen in excentrieke posities liet fotograferen. Hoewel zijn merk een gehele kledinglijn voor zowel mannen als vrouwen draagt, is zijn ondergoedlijn het meest populair, zeker onder de jeugd. De Calvin Klein boxers en strings zijn zo herkenbaar door het klassieke zwart grijs met de brede band, vrijwel iedereen kent het of heeft wel eens een poster ervan gezien. Ook celebrity’s zoals Kendall Jenner en Justin Bieber doen campagnes voor Calvin Klein boxers, en zij zijn vaak gespot met het dragen van de merchandise buiten de fotoshoot om.

Onderscheiden.

Calvin Klein boxers (en vrouwenlijn) onderscheid zich van de rest omdat ze trouw blijven aan zichzelf, en daardoor herkenbaar. Ondergoed is verkrijgbaar in wit, zwart en grijs, maar de Calvin Klein boxers en strings zijn het meest bekend in grijs. Op het ondergoed prijkt een elastische band met simpelweg de naam van het merk in zwarte letters; Calvin Klein boxers. De eenvoudigheid van het merk, met de kwaliteit stof, elegante kleurencombinaties en het feit dat beroemdheden de kleding graag dragen; het draagt allemaal bij aan het enorme succes van Calvin Klein boxers.

Calvin Klein boxers kopen.

De Calvin Klein boxers zijn natuurlijk te koop via de officiële winkel en distributeur, maar daarnaast wordt de lijn in vele andere winkels verkocht. Zo kun je bij grotere warenhuizen zoals Wehkamp en Zalando online de boxers bestellen, maar die prijzen de producten vaak iets hoger zodat ze zelf wat winst eraan overhouden.
Als je op de link bovenaan klikt, kom je op de site met een enorm assortiment Calvin Klein boxers. Zo heb je ook brief’s , meerdere kleurenopties zoals bordeaux, groen, lichtblauw, en de keuze met gulp of zonder gulp. Hoewel Calvin Klein bekend staat om zijn eenvoudige grijze ontwerp, wil het publiek ook wel eens wat anders. Daarom is er een bredere collectie met variaties in kleuren en modellen, maar met behoud van dezelfde comfort, elegantie, en kwaliteit. Calvin Klein hecht waarde aan duurzaam ondergoed, en hopelijk jij ook.

 

Laat een antwoord achter