Panasonic Lumix
Blog

De Panasonic Lumix

Hoera! In 2018 viert Panasonic haar honderd-jarig bestaan. Honderd jaar ontwikkelingen op technisch vlak, honderd jaar productie, honderd jaar mensen blij maken met de nieuwste snufjes. Het merk staat bekend om zijn fantastische camera’s, zoals de Panasonic Lumix, maar heeft nog veel meer producten! Zo heeft het een home entertainment lijn, huistelefoons, huishoudelijke apparaten, en zelfs zonnepanelen!

De Panasonic Lumix.

Wij gaan je nu informeren over de Panasonic Lumix lijn. Deze lijn draagt prachtige foto en -videocamera’s van hoge kwaliteit. De nieuwste camera’s in deze lijn dragen 4K Video en Photo kwaliteit, leggen haarscherp beeld vast, en misschien wel het bijzonderste: ze hebben Past Focus Demo. Dit houdt in dat je een foto kan maken, en tijdens het bekijken van de foto kun je je focuspunt aangeven. De camera past vervolgens zélf de rest van het beeld aan. Zo kun je bepaalde highlights verscherpen, en de achtergrond vervagen, of juist anderom! Geweldig toch?

Waar moet ik op letten?

Als je geinteresseerd bent in het kopen van een Panasonic Lumix, moet je jezelf eerst het volgende afvragen.
Waar heb ik de camera voor nodig?
Voor actieshots en sport? Voor evenementen, zoals bruiloften? ga ik hem gebruiken tijdens het nachtleven ( bijvoorbeeld als clubfotograaf) of gebruik ik de Panasonic Lumix voor mijn reizen? Je kunt ook een Panasonic Lumix aanschaffen voor YouTube video’s. Haarscherp beeld, en stelt niet teleur. Daarna moet je letten op je budget. Ben je een professionele fotograaf, of een onervaren hobbyist? De camera’s variëren van 100-, tot 10.000-, euro!
Daarna bekijk je gewicht; als je op reis gaat met je camera wil je waarschijnlijk een lichtgewicht mee nemen. Als je hem alleen gebruikt voor werk, neem je het liefst alle lenzen en extra benodigdheden mee! Als laatste kijk je natuurlijk naar je eindprodudct. Wat wil ik doen met deze foto’s? Zijn ze voor op social media? Zijn het familiefoto’s voor in huis? Of is het mijn baan deze foto’s op een bepaalde manier te bewerken en af te leveren? Al deze factoren tellen mee in de overweging welke Panasonic Lumix camera je wil kopen.

Kopen en klikken maar!

Deze camera’s bestaan al erg lang en gaan zeker nog een lange tijd mee. Panasonic Lumix is ontwikkelt om jou te helpen prachtige foto’s of video’s te schieten. Het is eenvoudig in gebruik, snel, en heeft een elegante behuizing. Deze camera is geschikt voor iedereen! Loop het lijstje vragen even af, en koop snel deze top camera!

Laat een antwoord achter