3,5 mm jack
Blog

3,5 mm jack is er voor je audio-plezier

Stel, je bent van plan om een flinke roadtrip te maken. Een reis in de auto is altijd leuk, je komt op plekken waar je niet eerder bent geweest en je kunt op ieder gewenst moment even stoppen om te genieten van de omgeving. En om je benen te strekken. Bij een roadtrip hoort een picknickmand met allerlei heerlijkheden, een rolletje toiletpapier (voor het geval dát) en een 3,5 mm jack. Ja echt! Een 3,5 mm jack mag echt niet ontbreken wanneer je er op uit gaat met de auto. Want met deze 3,5 mm jack sluit je heel handig je mobiel aan op je autoradio. Je kunt dan via de 3,5 mm jack heel handig je complete playlist afspelen. Hoe fijn is dat?

Een 3,5 mm jack helpt je ook op vakantie

Wat als je op een heerlijk strand ligt. In het zonnetje. Genietend van de omgeving, van de warmte en cocktails met een parasolletje. Dan heb je nog één ding nodig om er écht een fijne dag van te maken. Muziek! Om dat voor elkaar te krijgen kun je met een 3,5 mm jack je mobiel of je iPod aansluiten op de kleine boxjes die je hebt meegenomen. Je dag kan dan zeker niet meer stuk!
3,5 mm jack

Een 3,5 mm jack vervoert analoog geluid

Hierdoor zou je kunnen denken dat een 3,5 mm jack eigenlijk een achterhaald idee is. Dat is echter niet het geval. Ook met de vele draadloze mogelijkheden van tegenwoordig blijft deze kabel echt nog wel even belangrijk. Dat heeft ermee te maken dat je gegarandeerd minder storing in het geluid hebt wanneer je deze kabel gebruikt. Draadloze methodes van aansluiten zijn toch nog steeds gevoeliger voor storingen. En dat wil je natuurlijk voorkomen. Er is maar weinig zo vervelend als wegvallende muziek en het geluid alsof je naar een hele oude elpee aan het luisteren bent.

Waar bestel je een 3,5 mm jack?

Zo’n 3,5 mm jack bestel je heel gemakkelijk online, bijvoorbeeld bij de webshop die hierboven staat. Je hebt hier ook echt gee hulp bij nodig. Want 3,5 mm is nu eenmaal een vaste maat. Wanneer je echter denkt dat je het best een flink lang kabeltje kunt bestellen, dan heb ik nieuws voor je. Niet doen. Als de kabel langer is dan je eigenlijk nodig hebt, dan gaat er veel geluid verloren onderweg. En dan heb je hetzelfde probleem als wanneer je je apparatuur draadloos wilt gaan gebruiken. Bestel je kabeltje precies op maat.

Laat een antwoord achter