goedkope fietsen
Blog

Ik koop liever een goedkope fiets dan een dure fiets

Al mijn hele leven ben ik een groot liefhebber van fietsen. Het is iets wat ik graag elke dag doe. Door elke dag te fietsen blijf ik goed in beweging en houd ik mijn conditie op peil. Ik gebruik mijn fiets voor zowel korte afstanden als voor lange afstanden. Ik pak mijn fiets veel vaker dan dat ik de auto pak. Het is namelijk niet alleen goed voor mijn eigen gezondheid, maar het is ook beter voor het milieu. In mijn leven heb ik al heel veel fietsen versleten. Het heeft mij al met al inmiddels ook ontzettend veel geld gekost. Daarom heb ik voor mezelf de keuze gemaakt om niet meer dure fietsen te kopen, maar juist goedkope fietsen. Er zijn namelijk onwijs veel goedkope fietsen die daadwerkelijk van goede kwaliteit zijn. En zo bespaar ik dus ook wat extra geld waarmee ik andere leuke dingen kan doen.

De voordelen van goedkope fietsen

Moet je je voorstellen dat je net een nieuwe fiets gekocht hebt en dat deze al binnen een aantal weken gestolen wordt. Dat zou natuurlijk ontzettend vervelend zijn en dat zou bovendien ontzettend veel pijn doen in de portemonnee. Daarom zou je beter voor een goedkope fiets kunnen kiezen. Het belangrijkste voordeel van een goedkope fiets is dat ik namelijk minder geld kwijt ben voor een fiets en zo wat extra geld overhoudt voor andere leuke dingen. Een refurbished fiets is over het algemeen een stuk goedkoper dan een nieuwe fiets. Een refurbished fiets is een fiets die volledig is opgeknapt en gerepareerd. Deze fietsen zijn van een hoge kwaliteit en zijn vaak verzekerd van een garantie voor een bepaalde tijd. Zelf merk ik overigens geen verschil met het fietsen op een goedkope fiets in vergelijking met het fietsen op een dure fiets.

Waar kun je terecht voor goedkope fietsen?

Nadat ik voor mezelf de keuze heb gemaakt om alleen nog maar goedkope fietsen te kopen, ben ik online op zoek gegaan naar een aanbieder die zich hierop richt. Ik ben in mijn zoektocht naar goedkope fietsen uiteindelijk terecht gekomen bij Cheapassbikes. Zij richten zich volledig op het repareren, hergebruiken en recyclen van fietsen. Het is een duurzaam proces waarbij je flink wat geld kunt besparen. Op het moment dat je alleen nog maar gebruik maakt van goedkope fietsen geniet je niet alleen van goedkoop vervoer, maar draag je ook een steentje bij aan een beter milieu.

Laat een antwoord achter